1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN MİNECRAFT İÇERİKLİ İNGİLİZCE DERSLERİMİZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR!

22 Mart 2022

1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN MİNECRAFT İÇERİKLİ İNGİLİZCE DERSLERİMİZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR!

 Our 1st Graders` Minecraft infused English Lessons continues at full speed!

With Minecraft infused English Lessons; students will be able to practice communication skills in the English language, demonstrate critical thinking skills and develop problem-solving, curiosity, and perseverance.
With these lesson students will be recognized as Digital Citizens in the Minecraft world. Moreover, students recognize the rights, responsibilities and opportunities of living, learning and working in an interconnected digital world, and they act and model in ways that are safe, legal and ethical.
In addition, students will gain hands-on computer experience while playing Minecraft/learning English.
 
1. Sınıf öğrencilerimizin Minecraft içerikli İngilizce Derslerimiz tüm hızıyla devam ediyor!
Minecraft infüzyonlu İngilizce Dersleri ile; öğrenciler İngilizce dilinde iletişim becerilerini uygulayabilecek, eleştirel düşünme becerilerini gösterebilecek ve problem çözme, merak ve azim geliştirebileceklerdir.
Bu derslerle öğrenciler Minecraft dünyasında Dijital Vatandaş olarak tanınacaklar. Ayrıca, öğrenciler birbirine bağlı bir dijital dünyada yaşamanın, öğrenmenin ve çalışmanın haklarını, sorumluluklarını ve fırsatlarını tanır ve güvenli, yasal ve etik yollarla hareket eder ve model olurlar.
Ek olarak, öğrenciler Minecraft oynarken/İngilizce öğrenirken uygulamalı bilgisayar deneyimi kazanacaklar.