2. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ, SINIF ARKADAŞLARINA İLGİ DUYDUKLARI BİR KONU HAKKINDA HAZIRLADIKLARI SUNUMLARI YAPTILAR.

20 Aralık 2022

2. sınıf öğrencilerimiz, sınıf arkadaşlarına ilgi duydukları bir konu hakkında hazırladıkları sunumları yaptılar.

Azra Elif DUMAN (Pandalar), Zeynep ÇAKICI (Nesli Tükenen Hayvanlar), Tusem KARACA (Köpekler) Elif Masal BARİ (Arılar) Çınar ERDOĞAN (Kendi müzik aletimi yapıyorum) Ege KÖROĞLU (Hayvanlar Alemi - Tilkiler) Zümranur ADANUR (Hayvanlar Alemi - Van Kedisi), Ecem PAVLOV (Merak ettiğim ülke - İngiltere), Ali Çınar TAŞAL (Telefon), Elin Mina TEKİN (Bilim İnsanı - Galileo Galilei), Erencan KONAKÇI (Albert Einstein), Ada AKALIN (Koala), Çisem GÜNGÖR ( Piyano), Arda TUNA (Formula 1)

Öğrencilerimizi yapmış oldukları başarılı sunumlarından dolayı tebrik ederiz.