4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ SUKURUSU UYGULAMA MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİLER

30 Mayıs 2022

4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ SUKURUSU UYGULAMA MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİLER

Okulumuz 4.sınıf öğrencileri Fen Bilimleri dersi İnsan ve Çevre teması kapsamında Tepebaşı Belediyesi Sukurusu Uygulama Merkezi’ni ziyaret ettiler.

Sukurusu Uygulama Merkezi`nde görevliler tarafından yapılan bilgilendirmelerle kağıt yapımı ve geri dönüştürülmesi anlatıldı. Bu uygulama merkezinde Tepebaşı Belediyesi binasında bulunan birimlerden atık kağıtların ve buketlerdeki çiçeklerin kurutulup toplanarak, el yapımı ürünlere dönüştürülüp nasıl değerlendirildiği anlatıldı. Öğrencilere bu merkezde yapılmış olan tebrik kartları, plaket, sertifika ve katılım belgelerinin örnekleri gösterildi. Öğrencilere elde kağıt yapımının aşamaları anlatıldı, öğrencilerimiz yapım aşamalarına keyifle katıldılar.

Ayrıca uygulama atölyesinde öğrencilerimizle bir araya gelen Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Sukurusu Uygulama Merkezi’nin açılış amacı ile ilgili bilgilendirme yaptıktan sonra öğrencilerle sohbet etti. Bugünün anısına öğrencilere Uygulama Merkezi’nde yapılmış olan kartlardan öğrencilere verildi. Öğrencilerimiz katıldıkları atölye çalışmalarında, uygulayarak öğrenmenin mutluluğuyla döndüler.