4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANI DT. AHMET ATAÇ İLE BULUŞTU

13 Mayıs 2022

4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANI DT. AHMET ATAÇ İLE BULUŞTU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Tepebaşı Belediyesi’ne giderek Başkan Ahmet Ataç’ı ziyaret eden öğrenciler, Tepebaşı Belediyesi Meclis Salonu’nda ellerindeki bayraklarla 10.Yıl Marşı eşliğinde Başkan Ataç ile buluştular. Başkan Ataç, TBMM’nin kuruluş günü olan 23 Nisan gününün anlam ve önemini, Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda ilerlemenin ancak çağdaş ve nitelikli bir eğitimle sağlanabileceğini anlatan bir konuşma yaptı.

Daha sonra Başkan Ataç, öğrencilerle sohbet etti ve kendisine yöneltilen tüm soruları içtenlikle cevapladı. Belediyenin çalışma şekli, şimdiye kadar gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi düşünülen projeler, çocuklar ve engelliler için yapılan çalışmalar, atıkların değerlendirilmesi hakkında merak ettiklerini soran öğrenciler, Başkan Ataç hakkında da merak ettiklerini sorma fırsatı buldular.

Günün anısına öğrencilere Türk Bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet tarihi açısından önemli olan Nutuk eseri hediye edildi.

Konuşmaların ve soru-cevap kısmının ardından Başkan Ataç ve öğrenciler hep birlikte fotoğraf çektirdiler.