GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

16 Mayıs 2023

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali, 5 Mayıs tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

İpek Günaydın (flüt), Sude Naz Okur (flüt), Eylül Ece Yıldırım (flüt), Öykü Nihal Eryüksel (piyano), Devrim Keskin (piyano), Işıl Araz (piyano), Elif Eylül Eren (piyano), Ceyda Tuncel (piyano), Altay Altınkök (gitar), Aren Kökoğlu (gitar), Asil Yunusemre Erkut (gitar), Berat Yaşar (gitar), Çınar Dur (gitar), Mehmet Kağan Şan (gitar), Özgür Deniz Uysal (gitar), Tahir Ege Çemberci (gitar), Toprak Gözüm (gitar), Yağız Taş (gitar), Zeynep Lina Karakuş (gitar), Zümra Avşin Aykut (gitar), Efe Güray Çam (gitar), Tuana Nisa Yılmaz (keman), Defne Gülveren (keman), Defne Başargan (keman), Mina Çakıcı (keman) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.
Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.