GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

04 Aralık 2023

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali, 1 Aralık tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Eda Balta (gitar), Ela Duru Atay (piyano), Ahmet Uras Kara (piyano), İlay Doğa Kayhan (piyano), Zeynep Ela Şen (piyano), Belis Tavukçu (piyano), Duru Özgül (piyano), Çağan Güneş (piyano), Rüzgar Bozacı (piyano), Ada Orhan (piyano), Ayşe Nisa Yüce (piyano), Sena Karakaya (keman), Nisa Aksoy (keman), Öykü Karaoğlu (keman), Melis İşbilen (keman), Meryem Mumcu (keman), Tanem Arıcı (keman), Bilge Nur Tuncer (keman), Nilda Su Çağlar (keman) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.