GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

05 Ocak 2024

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali, 22 Aralık tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

İnci Kenar (Keman), Nilgün Miray Odabaşı (Keman), Mert Varlı (keman), Lara Akkaya (keman), Eymen Şen (keman), Çınar Uzman (keman), Kuzey İmadoğlu (keman), Kuzey Alkan (keman), Nahide Özgün (keman), Ayliz Yaman (piyano), Can Kurt (piyano), Furkan Altunoğlu (piyano), Doğa Akgün (piyano), Gökay Sarp Tok (piyano), Elif Naz Işık (piyano), Deniz Önal (piyano), Berra Minel Dertli (piyano), Emir Yağız Donmaz (piyano), Ece Kalfaoğlu (piyano), Öykü Erten (piyano), Venüs Alkılıç (piyano), Deniz Gönen (piyano) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.