GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

21 Şubat 2024

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali, 16 Şubat tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Aysima Topkaya (piyano), Gonca Sarıkaya (piyano), Elif Zeynep Parlak (piyano), Esila Rana Karazeybek (piyano), Ege Demirhan (piyano), Elisa Gümüş (piyano), Can Çağlar Kaymak (piyano), Dila Saygıç (piyano), Deha Saygıç (gitar), Ömer Ali Arlı (gitar), Barlas Diktaş (gitar), Erdem Aşan (gitar), Yusuf Eren Güneş (gitar), Bartu Kurt (gitar), Eda Kuvancı (gitar), Ozan Emre (gitar), Enes Dağ (gitar), Deniz Gülses (gitar), Ceylin Ece Zeytin (keman), Asya Minisker (keman), Kaan Ege Başol (piyano), Melek Boğa (piyano), Ceren Bozay (piyano), Ayşe Ela Duran (piyano) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.