GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

15 Kasım 2019

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali 8 Kasım tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla başladı.

Öğrencilerimizden Nehir Şenol (piyano), Aren Kökoğlu (piyano), Fatma Elif gündar (piyano), Asya Karbeyaz (piyano), Kaan Alp Tok (piyano), Ceylin Ece Zeytin (piyano), Ceylin Şenel (piyano), Öykü Nihal Eryüksel (piyano), Elif Naz Özdemir (keman), Defne Deniz Biricik (keman), Begüm Koç (keman), Taygun Yıldız (yan flüt), Ceren Genç (yan flüt), Asya Turan (yan flüt), Bahar Karakaş (gitar), Irmak Tanrıverdi (piyano) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar. Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.