OKULUMUZ 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ TEPEBAŞI BELEDİYESİ DOĞAL YAŞAM MERKEZİ`Nİ ZİYARET ETTİLER.

09 Haziran 2022

Doğal Yaşam Merkezi`nde görevliler tarafından yapılan bilgilendirmelerle sokak hayvanlarının tedavi, bakım ve sahiplendirme süreci hakkında bilgiler öğrendiler. Öğrencilerimiz adına yapılan mama bağışı ile barınaklardaki canlarımıza katkıda bulundular.
Doğal Yaşam Merkezi`nde öğrencilerimiz at gezintisinin ardından Tepebaşı Belediyesinin hazırladığı yiyecekleri afiyetle yediler. Öğrencilerimizle bir araya gelen Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet ATAÇ, Doğal Yaşam Merkezi ve Tepebaşı Belediyesi çalışanlarına bizleri çok güzel ağırladıkları için teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz barınaktaki canların sevgisiyle, at gezintisinin ve oynadıkları oyunlarının mutluluğuyla okula döndüler.