SATRANÇTA İL BİRİNCİLİĞİ VE İL İKİNCİLİĞİ

15 Şubat 2020

SATRANÇTA İL BİRİNCİLİĞİ VE İL İKİNCİLİĞİ

10-11 Şubat tarihlerinde Yeni Atatürk Stadyumu`nda Okullararası Küçükler Satranç Turnuvası düzenlendi. 5 Takımla en yüksek katılımı gösteren okulumuz öğrencileri başarılı bir turnuva geçirdiler. Turnuva sonunda İlk 8 sıralamada 4 takımımız kendisine yer buldu. 1 numaralı seri başı Gelişim 1 Takımımız oynadığı 6 turu da kazanarak İl Birincisi oldu ve Yarı Final Grup müsabakalarına katılmaya hak kazandı. 12-14 Şubat tarihlerinde ise Gençler Kategorisi`nde Gelişim 1 Takımımız oynadığı 6 oyunda 5 galibiyet 1 beraberlikle İl Birincisi ile aynı puanla İl İkincisi oldu. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, Yarı Final Grup müsabakalarında mücadele edecek Küçükler takımımıza başarılar diliyoruz.