5 YAŞTAN İTİBAREN YABANCI DİL

Gelişim'de öğrencilerimiz 5 yaştan 12. sınıfa kadar bir bütünlük içerisinde yabancı dil ve İngilizce öğreniyor!

DERS DEĞİL, YAŞAM ALANI

Öğrencilerimiz yabancı dil ve İngilizceyi dinleyerek, konuşarak, okuyarak ve yazarak; yani yaşayarak öğreniyor.

SAĞLAM TEMEL, PARLAK GELECEK

Hikaye dinleme, şarkılar, kesme-boyama, tekerlemeler ve oyunlarla öğrenciye yabancı dilde sağlam temel hazırlanır.

5 yaşta 9 saat, 6 yaşta 10 saat İngilizce dersi vardır.

Gelişim Okulları olarak öğrencilerimiz için;

Öğrenciye dersten çok İngilizce yaşam alanı sunan,

Öğrencilerin yabancı dile olumlu yaklaştığı,

Öğrenciyi dile maruz bırakarak sürekli duymasını, görmesini ve üretmesini sağlayan,

İngilizceyi hayatın bir parçası haline getirerek akademik derslerden ayıran,

Öğrenciyi kurallara boğmadan dili doğal ortamına en yakın şekilde okula taşıyan,

Yoğun ders saatleri ile öğrenciye kendini İngilizce ifade etmek için sürekli şans tanıyan,

Öğretilenleri pekiştirmek amacıyla ve bir sonraki yıla taşımak için sık tekrarlara yer veren,

5 yaştan 12. sınıfa kadar her öğrenciyi bu dili kullanmaya teşvik edebilmek için ilgi çekici her türlü aktiviteye yer veren bir İngilizce programı oluşturduk.