19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI

20 Haziran 2022

19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. 9,10 ve 11. Sınıf öğrencilerimizinTürk Dili ve Edebiyatı dersi kapsamında okudukları “Büyük Bilim İnsanları” kitabında geçen bilim insanlarını canlandırdıkları sergi alanının okulumuzun bahçesinde açılmasıyla başlayan etkinliklerimizde okuyarak, deneyimleyerek, yaşayarak öğrenen öğrencilerimize ilgi oldukça yoğundu.

Tören alanına geçilmesiyle adeta bir spor şenliği yaşandı. Okulumuzu çeşitli spor dallarında temsil eden sporcularımızın seromonisi velilerimize ve öğrencilerimize çoşkulu anlar yaşattı.
Modern dans, tango ve zeybek gösterilerimiz törenimize renk kattı.
Klasik orkestra, piyano resitali, rock orkestrası ve müzik gruplarımızın şarkılarıyla son bulan törenimize katılan tüm öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.