GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

07 Aralık 2023

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali, 3 Kasım tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Selin Şenal (keman), Tülin Ada Karakoç (keman), Nehir Yılmaz (keman), Damla Aksoy (keman), Leyla Naz Dal (keman), Kaan Pavlov (keman), Aysu Geren (keman), Toprak Hatipoğlu (gitar), Doğa Ülkü (gitar), Alp Karaçay (gitar), Alper Ulaş Özden (gitar), Arda Ulak (gitar), İlke Zeynep Durak (gitar), Erdal Kayra Al (gitar), Ramazan Anıl Akmeşe (gitar), Mina Akyıldız (piyano), Melda Çınar (piyano), Doğa Taşdemir (piyano), Simay Ünal (piyano), Baturay Bahtiyar (piyano), Defne Hancı (piyano), Rüzgar Pehlivan (piyano), Umay Kasabalı (piyano), Zehra Erbil (piyano) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.