GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

06 Mart 2024

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali, 23 Şubat tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Ece Torun (gitar), Ali Alpan (gitar), İpek Öztürk (gitar), Remzi Ege Kaya (gitar), Eyüp Aras Erkan (gitar), Berkay Yılmaz (piyano), Eren Bilgin (piyano), Ufuk Türkmen (piyano), Ada Çorapcı (piyano), Deniz Çiftci (piyano), Yavuz Efe Dinç (piyano), Gül Karya Çetinkaya (keman), Alp Ergün (keman), Melis Gölemez (keman), Ela Hoşoğlu (keman), Emir Akyıl (keman), Alperen Yatır (keman) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.