GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

11 Mart 2024

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali, 8 Mart tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Doğa Tezel (gitar), Ayşe Günay (gitar), Yaman Beken (gitar), Deniz Uludağ (gitar), Görkem Çalışkan (gitar), Levent Ege Çallı (gitar), Berat Yaşar (gitar), Arçil Bora Sağdıç (gitar), Alper Akgözlü (gitar),Ada Doğan (keman), Doğa Elmakuşu (keman), Meryem Mumcu (keman), Şirin Özen (keman), Doğa Soydaş (keman), Zeynep Nare Bora (keman), Elif Nur Boğa (keman), Eylül Bade Salmancı (keman), Rüzgar Kırmızı (keman), Tuna Altunay (keman),Lara Su Elbeyli (piyano), Emre Semerci (piyano),Kayra Köksal (piyano),Alp Bayramlı (piyano),Mira Adaş (piyano),Mercan Efe Merç (piyano),Yağmur Yeniköse (piyano) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.