EDINBURGH DÜKÜ ULUSLARARASI ÖDÜL PROGRAMI VE GENÇBİZZ LİSELERARASI GİRİŞİMCİLİK PROGRAM TANITIMLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

23 Eylül 2019

20 Eylül Cuma günü 9. Sınıf öğrencilerimize, okulumuzda uygulanan önemli Uluslararası programların tanıtımı yapılmıştır. İlk olarak öğrencilerin kendilerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine, özgüven ve özdisiplin kazanmalarına, girişimcilik ve yaratıcılıklarını geliştirmelerine, sorumluluk almalarına, farklı kültürleri tanımalarına, anlamalarına ve doğaya saygı duymaya teşvik eden The Duke of Edinburgh`s International Awards Ödül Programı, Ödül Koordinatörümüz Nihan Karakaş ve Supervisorımız Eftal Üleş tarafından tanıtıldı. Ardından öğrencilerin, iş dünyası gönüllüleri mentörlüğünde ve öğretmenlerinin rehberliğinde, kendi küçük ölçekli şirketlerini sıfır sermaye ile kurdukları, okul sınırları içerisinde gerçek ürün veya hizmet üreterek satış yaptıkları, yönettikleri, ulusal ve uluslararası fuarlara katıldıkları, program sonunda şirketlerini tasfiye ettikleri, yaparak öğrenmeye dayalı bir ekonomik eğitim programı olan Genç Bizz Liseler Arası Girişimcilik Programı, 10. Sınıflar Rehber Öğretmenimiz Ceyda Dörtköşe tarafından tanıtıldı. Öğrencilerimize katılım gösterecekleri bu program ve yarışmalarda başarılar diliyoruz.