Edinburgh Dükü Uluslararası Ödül Törenimiz Gerçekleştirildi.

12 Haziran 2019

Edinburgh Dükü Uluslararası Ödül Törenimiz Gerçekleştirildi.

Edinburgh Dükü Uluslararası Ödül Programı (The Duke of Edinburgh’s International Awards), “Bronz Ödül Töreni”miz 11 Haziran Salı günü gerçekleştirildi.
Fen ve Anadolu lisesinde 2017-2018 yılında uygulanmaya başlayan The Duke of Edinburgh’s International Awards programında Bronz Kategoriye başlayan 25 öğrencimiz ödül almaya hak kazandı.
Ödül törenimizde Lise Yöneticisi Sinem Beken, The Duke of Edinburgh’s International Awards programında Assesor olarak görev alan Sayın Dr. Hakan Çalışkan ve Okul Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Şahbaz’ın program ile ilgili konuşmalarının ardından ödül almaya hak kazanan öğrencilerimize sertifikaları ve rozetleri verildi.Törende, programa emeği geçen Ödül Koordinatörümüz Perihan Bozbay, Ödül Liderimiz Nihan Tezgeç ve Süpervizörümüz Eftal Üleş’te, DoEIA-TR Ulusal Otorite tarafından sunulan teşekkür belgelerini aldılar.
Bronz kategoride sertifika alan katılımcılarımızı bu program ile disiplin zaman yönetimi kazanarak geleceklerine ve üniversite hayatlarına yapmış oldukları katkılarından dolayı tebrik ediyor, kazanımlarının hayatlarına yansımalarını diliyoruz.