ÜNLÜ YAZAR VE SESLENDİRME SANATÇISI YEKTA KOPAN İLE SÖYLEŞİ

31 Ekim 2022

ÜNLÜ YAZAR VE SESLENDİRME SANATÇISI YEKTA KOPAN İLE SÖYLEŞİ

Türk Dili ve Edebiyatı dersleri kapsamında 9,10 ve 11. Sınıflarımızla okuduğumuz ‘’Kediler Güzel Uyanır’’ kitabının yazarı, aynı zamanda seslendirme sanatçısı ve televizyon programcısı Yekta Kopan’ı okulumuzda misafir ettik. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimizin rehberliğinde, lise öğrencilerimizden Hasan Efe Denizli, Uraz Eren Kutalp, Ecre Yıldız, Eymen Tunahan Ataş, İlke Demir ve Karen Aksu’nun moderatörlüğü ile gerçekleştirilen söyleşiye ilgi oldukça yoğundu. Öğrencilerimiz okudukları ‘’Kediler Güzel Uyanır ’’ isimli kitapla ve sanatla ilgili merak ettiklerini de sorma fırsatı yakaladılar. Yazdığı pek çok hikaye kitabıyla çeşitli ödüller alan, aynı zamanda birçok yerli ve yabancı filmin seslendirmesini yapan yazar, öğrencilerimizin ilgisini ve sorularını çok beğendiğini söyleyerek onlara çeşitli tavsiyelerde bulundu. Bu keyifli söyleşi için tüm öğrencilerimiz adına Yekta Kopan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.