10. SINIF ÖĞRENCİMİZ HİLMİ UTKU SÖNMEZ, MERSCIN VE 3. ULUSLARARASI MERSİN BİLİM ŞENLİĞİNDE

27 Eylül 2018

10. sınıf öğrencilerimizden Hilmi Utku Sönmez, 27 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında Mersin’de gerçekleştirilecek olan MERSCIN ve 3. Uluslararası Mersin Bilim Şenliğine davet edilmiştir.

Uluslararası 5 kıtada bulunan 16 ülkeden 34 araştırmacı, Ulusal düzeyde 34 şehirde bulunan 48 kurumdan 96 araştırmacının katılım göstereceği; bilimsel bilginin geniş toplum kitlelerine ulaştırılmasını, bilim ve teknoloji arasındaki etkileşimin topluma eğlenceli ve anlaşılır şekilde kavratmayı ve toplumun her kesminden, her yaş grubundan kitlelerin bilim farkındalığı kazanmasını hedefleyen MERSCIN ve 3. Uluslararası Mersin Bilim Şenliğine katılacak öğrencimizi tebrik eder başarılar dileriz.