10.SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

30 Eylül 2021

10.SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

10.sınıf velilerimize, Lise Yöneticimiz Sinem Beken tarafından 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı boyunca okulumuzda yapılan akademik çalışmalar hakkında bilgi verilerek eğitim kadromuz tanıtıldı. Ardından uluslararası programlar yöneticimiz Sema Best, ofisimiz bünyesinde sunulan “Uluslararası Programlar ve Yurt Dışı Danışmanlığı”hakkında velilerimizi bilgilendirdi.

Toplantıda akademik ve sosyal yaşam programları, bireysel etüt, kulüp çalışmaları, rehberlik çalışmaları, akademik takip programı, deneme sınav takvimi, kur sistemi, 45 saatlik ders uygulaması, okul kuralları hakkında ayrıntılı bilgilendirme yapıldı. Toplantı sonrası velilerimiz, öğrencilerinin sınıf öğretmenleri ve öğrenci kulüp öğretmenleri ile bireysel görüşme imkanı buldular.