11.SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

29 Eylül 2021

11.SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

11.sınıf velilerimize , Lise Yöneticimiz Sinem Beken tarafından 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı boyunca okulumuzda yapılan akademik çalışmalar hakkında bilgi verilerek eğitim kadromuz tanıtıldı.

Toplantıda kur sistemi, bireysel etüt, her öğrencinin iki dersten isteği ve ihtiyacı doğrultusunda seçtiği özel çalışmalar,grup kazanım etütleri, SAT ve IELTS programı, akademik takip programı, meslek ve kariyer çalışmaları, microsoft teams programı üzerinden yapılanlar, dijital etüt ve K12 programları, hızlandırılmış soru çözüm kampı gibi pek çok konu hakkında ayrıntılı bilgilendirme yapıldı. Ayrıca YKS hazırlığı için neler yapılacağı, rehberlik çalışmalarının yıl boyunca nasıl yürütüleceğini ve deneme sınav planlamaları da velilerimizle paylaşıldı. Toplantı sonrası velilerimiz öğrencilerimizin “Akademik Takip Öğretmenleri” ile bireysel görüşme imkanı buldular.