16.EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER KONFERANSI’NIN İLK YEREL ÇALIŞTAY DURAĞI ESKİŞEHİR GELİŞİM OKULLARINDA

20 Mayıs 2019

4 Mayıs Cumartesi günü gelişim okullarında gerçekleşen ERG ve öğretmen ağı platformu uzman ve öğretmenleri şehrimizdeydi. Farklı illerden bu buluşma için gelen ERG yöneticileri ve katılımcıları okulumuz tarafından karşılandı.
Şehrimizin en bilinen turizm noktalarından olan Odunpazarı tarihi evlerine ve müzelerine yapılan kısa geziden sonra konuklarımızla şehrimizin çokça merak edilen uğrak yerlerinden Sazova Bilim ve Kültür Parkı’na gidildi. Bu keyifli kültür turundan sonra misafirlerimizle bol sohbetli akşam yemeği gerçekleştirildi.

Bu kültürleşme sürecinde bizlere sağladıkları katkılarında dolayı tüm ERG ekibine okulumuz adına teşekkür ederiz.