19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMININ 100. YILI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI

20 Mayıs 2019

19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMININ 100. YILI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI

Okul bahçemizde yapılan törende ortaokul ve lise öğrencilerimiz bayram neşesini doyasıya yaşadı.

Öğrencilerimizin hazırladığı step gösterisi, zeybek gösterisi ve eskrim takımımızın gösterisi kutlamaya renk kattı. Cirit atma branşında olimpiyat üçüncüsü olan Münevver Hancı`nın okulumuz öğrencileri adına yaptığı konuşmanın ardından Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Erdal Şahbaz, Münevver Hancı`ya ve aynı zamanda Lise Müdür Yardımcımız olan antrenörü Gürbüz Çam`a başarılarından dolayı plaketlerini verdi. Okulumuzu çeşitli spor dallarında, ulusal ve uluslararası birçok müsabakada temsil eden öğrencilerimize, Beden Eğitimi öğretmenlerimiz tarafından teşekkür belgeleri verildi. Ayrıca öğrencilerimizi bu müsabakalara hazırlayan öğretmenlerimize de Lise Yöneticimiz Sinem Beken tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Gençlik Marşı ile son bulan törenimizin ardından öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizden oluşan takımların yaptığı maçlarla 19 Mayıs coşkusuna uygun keyifli anlar yaşandı.