2017-2018 3. SINIFLAR AĞAÇ DİKME ETKİNLİĞİ

02 Nisan 2018

2017-2018 3. SINIFLAR AĞAÇ DİKME ETKİNLİĞİ

Ağaç yurdumuzun güzelliği, zenginliği, geleceğidir, aldığımız nefestir düşüncesi ile yola çıkarak ağaç dikme projemizi hazırladık.

2010 yılında oluşturulmuş olan “GELİŞİM HATIRA ORMANI” mıza 3. Sınıflar olarak katkı sağlamak istedik.
Mart ayının ilk haftası öğrencilerimizin kendilerinin tasarladığı ayraçlarını okul öğrencileri ve kendi çevresindeki tanıdıklarına satarak elde ettikleri gelirle fidanlarımız alındı.
30 Mart 2018 Cuma günü 3. Sınıflar öğrencilerimizle fidan dikme etkinliğimiz gerçekleştirildi. Bu etkinlik çocukları çok heyecanlandırdı ve mutlu etti. Çevreye ve doğaya katkı sağlamış olmalarından dolayı büyük bir onu ve haz duydular. Bu etkinliğimizde öğrencilerimizden ayraç alarak bize katkı sağlayanlara, okul yönetimine ve dikim sırasında bize yardımcı olan çalışanlarımıza çok teşekkür ediyoruz.