2019 YGA ZİRVESİNDE GELİŞİM RÜZGARI

17 Aralık 2019

2019 YGA ZİRVESİNDE GELİŞİM RÜZGARI

 YGA; 2000 yılında Türkiye’de kurulan uluslararası bir Liderlik Okulu, kar amacı gütmeyen bir sivil toplum örgütüdür.

Programın amacı içinde yaşadıkları toplumun sorunlarına duyarlı ve bu sorunların çözümüne yönelik dünya çapında inovasyonlar geliştiren vicdanlı ve donanımlı, gençler yetiştirmektir.
YGA’ya her yıl 200 farklı üniversite ve liseden 50.000’in üzerinde öğrenci başvurmaktadır. 18 Ocak tarihinde Zorlu PSM’de gerçekleşecek olan; aralarında T.C. Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İMAMOĞLU, Harvard & MIT Profesörü Mehmet TONER, Polimeks Yönetim Kurulu Başkanı Erol TABANCA, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar YENİGÜN, Fiba Yönetim Kurulu Başkanı Murat ÖZYEĞİN, Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ümit BOYNER, eski Borusan CEO’su Agah UĞUR gibi önemli isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı “2020 YGA Zirvesi”ne, okulumuzdan 14 öğrenci katılma hakkı kazanmıştır. 5 aşamalı mülakatlar ile değerlendirildikten sonra seçilecek 50 kişi YGA liderlik programına katılma şansı elde edeceklerdir. Liderlik programını başarıyla tamamlayan öğrenciler Londra, New York, Boston, ve Silikon Vadisi’nde YGA Liderlik kampına katılma hakkı elde edecek ve bu kampta Harvard, MIT, Stanford, Duke ve UC Berkeley gibi üniversitelerle global stratejik işbirlikleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacaklardır.
Eskişehir Gelişim Okulları olarak, öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında, sosyal sorumluluk projelerine yönlenmelerinde aktif rol oynayan Lise Rehberlik Birimimize teşekkür eder ve zirveye katılım hakkı kazanan Melis Yavuz, Yağmur Çetin, İpek Bilgili, Başar Ercan, Aylin Akyol, Asmin Argan, Ege Şırlakoğlu, İlayda Nil Eren, Efe Karakoç, Özgür Deniz Akyol, Nehir Uztuğ, Ege Sağlam, Aysu Rukiye Ondoğan, Dila Durceylan’a başarılar dileriz.