2020 DÖNEM MEZUNLARIMIZA COŞKULU MEZUNİYET TÖRENİ

30 Haziran 2021

2020 DÖNEM MEZUNLARIMIZA COŞKULU MEZUNİYET TÖRENİ

2019-2020 Egitim-Ögretim yılı mezunlarımıza geçen sene Pandemi sebebiyle gerçekleştiremediğimiz mezuniyet töreni 29 Haziran Salı günü gerçekleşti. 
 
Eskişehir Gelişim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Şahbaz açılış konuşmasında; geçen sene gerçekleştirilemeyen ve yapılmasına söz verdiği mezuniyet töreninin yapılmasından mutluluk duyduğunu, öğretmenlerimizi, velilerimizi, ve yöneticilerimizi tebrik ederek öğrencilerimizin Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde bilimselliği, hür düşünceyi, çağdaşlık ve evrensel değerleri içselleştirmeleri gerektiğini dile getirdi. 
 
Piyanist Özgecan Üçkaya Beethoven`ın "Pathetique Sonatı"yla, Opera Sanatçısı Soprano Arzu Gök "Carmen" ve "Ayrılık" parçaları ile törenimize renk kattı. 
 
Tören esnasında dereceye giren öğrencilere plaket ve ödülleri verildi. Gelişim Okulları Anadolu Lisesi birincisi Damla Su Açıker ve Gelişim Okulları Fen Lisesi birincisi İrem Armağan`ın yapmış oldukları duygu yüklü konuşmalarından sonra şeref kütüğüne isimlerini çaktılar. Ayrıca İrem Armağan`ın dans gösterisi geceye güzel bir renk kattı. 
 
Tüm öğrencilerimizin diplomalarını almalarının ve keplerini atmalarından sonra mezuniyet törenimiz son buldu.