2021-2022 MEZUNLARINA COŞKULU MEZUNİYET TÖRENİ

24 Haziran 2022

2021-2022 MEZUNLARINA COŞKULU MEZUNİYET TÖRENİ

 2021-2022 yılı mezunlarımızın mezuniyet töreni 21 Haziran Salı günü büyük coşku ve heyecan ile gerçekleştirildi.

 
Eskişehir Gelişim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Şahbaz açılış konuşmasında öğrencilerimizin bilimselliği, hür düşünceyi, çağdaşlığı ve evrensel değerleri içselleştirmeleri gerektiğini dile getirdi. Konuşmanın ardından dereceye giren öğrencilerimize plaket ve ödülleri verildi.
Gelişim Okulları Anadolu Lisesi Birincisi Sevgi Başak Acar ve Gelişim Okulları Fen Lisesi Birincisi Doğukan Pirli’nin duygu dolu konuşmalarının ardından öğrencilerimiz şeref kütüğüne isim plaketlerini çaktılar.
 
Öğrenim hayatına, anaokulundan 12. Sınıfa kadar Eskişehir Gelişim Okulları`nda başlamış ve 13 yıldır Eskişehir Gelişim Okulları öğrencisi olmanın haklı gururunu yaşayan lise son sınıf öğrencilerimizin, 11. sınıf ve ana sınıfı öğrencilerine  bayrak ve flama teslimi görülmeye değerdi.
 
Prof Dr. Bülent Akdeniz (Keman), Prof Dr. Özlem Akdeniz(Keman) , Prof Dr. Arman Artaç (Piano) , Öğretim üyesi. Nil Mertkan (cello) ve Öğretim üyesi. Arzu Gök (Solist) “Arya Anatolya” grubu ile bizlere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.
 
Tüm mezunlarımızın diplomalarının tesliminin ardından geri sayım başladı. Büyük bir heyecanla keplerini atan mezunlarımız, aileleri ve öğretmenleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek mezuniyetin tadını çıkardılar. Muhteşem bir havai fişek gösterisi ve mezuniyet pilavı ikramı ile mezuniyet törenimiz son buldu.