2021 DÖNEM MEZUNLARIMIZA GÖRKEMLİ MEZUNİYET TÖRENİ

01 Temmuz 2021

2021 DÖNEM MEZUNLARIMIZA GÖRKEMLİ MEZUNİYET TÖRENİ

2020-2021 Egitim-Öğretim yılı mezunlarımızın mezuniyet töreni 30 Haziran Çarşamba günü gerçekleşti. 
 
Eskişehir Gelişim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Şahbaz açılış konuşmasında öğretmenlerimizi, velilerimizi, ve yöneticilerimizi tebrik ederek öğrencilerimizin Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde bilimselliği, hür düşünceyi, çağdaşlık ve evrensel değerleri içselleştirmeleri gerektiğini dile getirdi. 
 
Piyanist Özgecan Üçkaya Beethoven`ın "Pathetique Sonatı"yla, Opera Sanatçısı Soprano Arzu Gök “Sen Sen Sen” ve "Carmen" parçalarıyla, 2018 Dönem Mezunumuz Anadolu Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü Opera Sanat Dalı 3. Sınıf Öğrencisi Zeynep Eröksüz “Lâl” isimli eserle törenimize renk kattı. 
 
Gelenekselleşen bayrak, flama teslimi ve robot takımı kaptanlığı devrinin ardından ana sınıfı öğrencimiz Güneş Akın Esnek’in, 13 yıldır okulumuzda öğrenimine devam eden 12 öğrencimizden okul flamasını devralması izleyenlere duygusal anlar yaşattı.
 
Tören esnasında dereceye giren öğrencilere plaket ve ödülleri verildi. Gelişim Okulları Anadolu Lisesi birincisi İrem Çağla Uztürk ve Gelişim Okulları Fen Lisesi birincisi Elif Taşkın yapmış oldukları duygu yüklü konuşmalarından sonra şeref kütüğüne isimlerini çaktılar. 
 
Tüm öğrencilerimizin diplomalarını almalarının ve keplerini atmalarından sonra muhteşem bir havai fişek gösterisiyle mezuniyet törenimiz son buldu.