2023-2024 MEZUNLARINA COŞKULU MEZUNİYET TÖRENİ

12 Temmuz 2024

2023-2024 MEZUNLARINA COŞKULU MEZUNİYET TÖRENİ

2023-2024 yılı Fen ve Anadolu Lisesi mezunlarımızın mezuniyet töreni 10 Haziran pazartesi günü büyük coşku ve heyecanla gerçekleştirildi.

Eskişehir Gelişim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Şahbaz açılış konuşmasında öğrencilerimizin bilimselliği, hür düşünceyi, çağdaşlığı ve evrensel değerleri içselleştirmeleri gerektiğini dile getirdi. Konuşmanın ardından dereceye giren öğrencilerimize plaket ve ödülleri verildi.
Gelişim Okulları Anadolu Lisesi Birincisi Defne Duru Dimitoka ve Gelişim Okulları Fen Lisesi Birincisi Kaan Berk Yücetürk’ün duygu dolu konuşmalarının ardından öğrencilerimiz şeref kütüğüne isim plaketlerini çaktılar.

Öğrenim hayatını anaokulundan 12. Sınıfa kadar Eskişehir Gelişim Okullarında tamamlamış ve 13 yıldır Eskişehir Gelişim Okulları öğrencisi olmanın haklı gururunu yaşayan lise son sınıf öğrencilerimizin, 11. sınıf ve ana sınıfı öğrencilerine bayrak ve flama teslimi görülmeye değerdi.

Tüm mezunlarımızın diplomalarının tesliminin ardından geri sayım başladı. Büyük bir heyecanla keplerini atan mezunlarımız, aileleri ve öğretmenleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek mezuniyetin tadını çıkardılar.

Polytuner müzik grubu mezunlarımıza unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Mezuniyet pilavı ikramı ile mezuniyet törenimiz son buldu.