2.GELİŞİMLİ GENÇ GİRİŞİMCİLER TİCARET FUARINI GERÇEKLEŞTİRDİK

29 Aralık 2018

2.GELİŞİMLİ GENÇ GİRİŞİMCİLER TİCARET FUARINI GERÇEKLEŞTİRDİK

Genç Başarı Eğitim Vakfı ile ortaklaşa yürüttüğümüz Liseli Şirket Programımızda 14 Genç Başarı Şirketimiz ürünlerinin lansmanını yapmak üzere gerçekleştirdiğimiz fuar organizasyonumuzda bir araya geldi.
 
Bu yıl 2. Gelişimli Genç Girişimciler Ticaret Fuarını düzenleyen okulumuz bu programla «yaparak öğrenmeye» dayalı, yakın gelecekte sosyal-ekonomik hayata yön verecek olan öğrencilerimizi, iş dünyası ile buluşturan bir köprü görevi görme, gençlerin kişisel gelişimlerini, yetkinliklerini ve istihdam edilebilirlikleri konularında geliştirici rol üstlenmek gibi hedeflerimiz var.
 
Geçen yıl Türkiye finallerinde ilimizi ve okulumuzu temsil etme hakkı kazanan iki ekibimizden NERO`nun üyesi olan 12.sinif öğrencimiz Murat Erkin Çicek`in konuşması ile başlayan programımız, Gelişim Okulları Kurucusu Erdal Şahbaz’ın konuşması ile devam etti. Ardından İstanbul’dan bugünkü organizasyonumuz için gelen Genç Başarı Eğitim Vakfı Proje Sorumlusu Melike Akpınar`ın Şirket Programının detaylarını anlatan sunumundan sonra; Ali Güven Turizm, Türk Telekom Meslek Lisesi ve Meslek Lisesi ve Eti Sosyal Bilimler Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin de aralarında olduğu ziyaretçilerimiz fuar alanına gezip ürünleri incelediler. Günün sonunda Proje Sorumlusu Melike Hanım projede yer alan öğrencilerimizin sorularını yanıtlayacağı bir toplantı gerçekleştirdi.
 
Öğrencilerimizin bugünkü heyecanına ortak olan ve bizleri destekleyen tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.