4.SINIF ÖĞRENCİLERİ MADEN OCAĞINDA

02 Ekim 2019

4.SINIF ÖĞRENCİLERİ MADEN OCAĞINDA

Okulumuz 4.sınıf öğrencileri öğretmenleri eşliğinde Osmangazi Üniversitesi Maden Fakültesini ziyaret ettiler. Fen Bilimleri dersinin konusu olan” Kayaçlar Ve Madenler” ile ilgili ayrıntılı bilgileri Maden Fakültesi’ne ait maden ocağında aldılar. Baretlerini giyerek maden ocağının aslına uygun yapılan örnek maden ocağına heyecanla girdiler. Burada “Kömür madeni nasıl çıkarılır ,hangi aşamalardan geçer ,madende çalışanlar nelere dikkat etmelidir,çalışma ortamları nasıldır” ve bunun gibi daha birçok önemli bilgileri yerinde izleyerek öğrendiler.Öğrencilerimize bu önemli bilgiler öğrencilerimize Prof.Dr. Halil İpek tarafından açıklandı. Prof.Dr. Halil İpek ‘e katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz için çok heyecanlı, bilgilendirici, keyif verici ve anlamlı bir gezi oldu.