5.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ HER GÜN SAYFALARDA BULUŞTU

16 Haziran 2021

5.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ HER GÜN SAYFALARDA BULUŞTU

“Sayfalarda Buluşuyoruz” projemizle 5. sınıf öğrencilerimiz kitap okuma sevgisini ve düzenli kitap okuma alışkanlığını kazandılar.
 Öğrencilerimiz her gün okumuş olduğu sayfa sayılarını velisine söyledi. Velimiz de Türkçe öğretmenimize gruba mesaj yoluyla iletti. Gruba haftalık rapor grafiği atıldı. Her haftanın sonunda düzenli okuyan öğrencilerimiz haftanın “Kitap Kurdu” seçildi.
 Bu süreçte öğrenci, veli ve öğretmen arasında muhteşem bir kitap okuma bağı kuruldu.
 Öğrencilerimiz dil becerilerinin yanında duygusal, ruhsal açıdan gelişimlerinde önemli yol katettiler. Kitaplar sayesinde düşünmeyi ve etraflarında olan şeyleri sorgulamayı öğrendiler.

Öğrencilerimiz artık kitap okumanın zevkinin ve sürekli devam ettirmenin tadını çıkarıyor.