7. SANAT BİENALİ

10 Haziran 2019

7. SANAT BİENALİ

7. Sanat Bienali’nde Rock ve Senfoni Orkestramız ile tablolar ve ressamlar canlandı.

Sanatın resim ve müzik alanında kendilerine ifade alanı yaratan öğrencilerimiz, 29 Mayıs’ta 7.sini düzenlediğimiz Geleneksel Sanat Bienalimiz’de muhteşem bir performansla izleyicileri sanata doyurdu.

18.30’da Rock ve Senfoni Orkestramız ile 4. ve 9. sınıflarımızdan oluşan koromuz ve orkestra üyelerimiz, Bienalimiz’de coşkulu bir giriş yaptı.

Konser bitiminde ünlü ressamları ve eserlerini canlandıran 7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz, sahnede yerini alarak izleyicileri “Akrilik Sergi” açılışına davet etmiştir. Kurucumuz Erdal ŞAHBAZ, Ortaokul Müdürümüz Hulusi KARSLI ve öğrencilerimizin birlikte açılışını gerçekleştirdiği sergi, büyük beğeni topladı.

Ünlü sanatçıları ve eserlerini temsil eden öğrencilerimizin canlı performansı büyük alkış aldı. Emek harcayan öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik eder, teşekkürlerimizi sunarız.