8. SINIFLAR BURSA GEZİSİ

05 Mayıs 2018

8. SINIFLAR BURSA GEZİSİ

8. sınıf öğrencilerimiz Bursa Gezisi’ni 2 Mayıs Çarşamba günü Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Ahmet HIDIMOĞLU’nun rehberliğinde, Sınıf Öğretmenlerimiz Gülser ÖZGÜR, Ayşenur AKGÜN, Gamze BÜYÜKCAN ve İngilizce Öğretmenimiz  Asuman TAŞAL eşliğinde gerçekleştirdiler.

Öğrencilerimiz Gölyazı’da Ağlayan Çınar’ı ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler. Ardından Tirilye Sahili’ni gezerek deniz kokusunu içine çeken öğrencilerimiz, zaferle sonuçlanan Türk Kurtuluş Savaşı’nın mütarekeyle taçlandırıldığı yer olan Mudanya Mütareke Evi’ni ziyaret ettiler. Burada Mudanya Ateşkes Antlaşması’nın büyüsüne kapılan öğrencilerimiz Bursa Hayvanat Bahçesi turunun ardından Soğanlı Botanik Parkı’nda bisiklet turları ile keyifli vakit geçirdiler.

Geçirdikleri en güzel gezi olduğunu belirten öğrencilerimiz sınav öncesinde yapılan bu gezinin motivasyonlarını artırdığını ve sınavda başarılı olmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirttiler.