8 SINIFLARIMIZA COŞKULU MEZUNİYET TÖRENİ

30 Haziran 2021

8 SINIFLARIMIZA COŞKULU MEZUNİYET TÖRENİ

8. sınıf öğrencilerimizin heyecanla bekledikleri mezuniyet töreni 28 Haziran Pazartesi günü gerçekleşti.

Eskişehir Gelişim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Şahbaz açılış konuşmasında; zorlu pandemi sürecini başarıyla geçiren öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi tebrik ederek öğrencilerimizin Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde bilimselliği, hür düşünceyi, çağdaşlığı ve evrensel değerleri içselleştirmeleri gerektiğini dile getirdi.
 
Öğrenim hayatına Eskişehir Gelişim Okulları anaokulunda başlamış ve 10 yıldır Eskişehir Gelişim Okulları öğrencisi olmanın haklı gururunu yaşayan öğrencilerimizden Sinem Özkartal’ın, yine anaokulu 5 yaştan itibaren okulumuzda öğrenimini sürdüren 7. sınıf öğrencimiz Ada Irmak Kırkız’a bayrak ve flama teslimi görülmeye değerdi.
 
Piyanist Özgecan Üçkaya Beethoven’ın “Pathetique Sonatı”yla , Opera Sanatçısı Soprano Arzu Gök “Carmen” ve “Ayrılık” parçaları ile törenimize renk kattı.

Tören esnasında dereceye giren öğrencilere plaket ve ödülleri verildi. Okul birincisi Duygu Buket Bağ’ın yapmış olduğu duygu yüklü konuşmasının ardından şeref kütüğüne ismini çaktı.
 
Tüm öğrencilerimizin diplomalarını almalarından ve keplerin atılmasından sonra mezuniyet törenimiz son buldu.