9. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

23 Eylül 2021

9. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Lise 9. sınıf velilerimize, Lise Yöneticimiz Sinem Beken tarafından 2021-2022 Eğitim Yılı boyunca okulumuzda yapılan akademik çalışmalar hakkında bilgi verilerek, eğitim kadromuz tanıtıldı. Ardından Uluslararası Programlar Yöneticimiz Sema Best, ofisimiz bünyesinde sunulan uluslararası programlar ve yurtdışı danışmanlığı hakkında velilerimizi bilgilendirdi.

Toplantıda, okul kurallarımız, kur sistemi, Microsoft Teams programı üzerinden yapılanlar, deney planlamaları, sunum ve etkinlik takvimleri, sosyal, sportif ve sanatsal kulüpler hakkında ayrıntılı bilgilendirme yapıldı. Toplantı sonrası velilerimiz öğrencilerin sınıf öğretmenleri ve öğrenci kulüp öğretmenleri ile bireysel görüşme imkanı buldular.