9. SINIFLARIMIZ TARİH VE EDEBİYAT DERSLERİNİ BURSA’DA İŞLEDİLER

18 Aralık 2021

9. SINIFLARIMIZ TARİH VE EDEBİYAT DERSLERİNİ BURSA’DA İŞLEDİLER

Tarih ve Türk Dili ve Edebiyatı dersi kapsamında 16 Aralık Perşembe günü 9. Sınıf öğrencilerimizle Bursa’daydık. Öğrencilerimiz; Cumalıkızık, Mudanya Mütareke Binası, Karagöz Müzesi, Panorama Bursa Fetih Müzesi, Tophane, Osmangazi Türbesi, Orhan Gazi Türbesi, Ulu Camii gibi tarihi ve kültürel açıdan önemli yerleri ziyaret ettiler. Tarih öğretmenimiz Cevahir Kurnaz Mudanya Mütareke Meydanı’nda tarih dersini işlerken Türk Dili Ve Edebiyatı öğretmenimiz Dilek Yaşar da Karagöz Müzesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı dersini işledi. Gelişim Okulları olarak geleneksel hale getirdiğimiz eğitsel gezilerimizde öğrencilerimizin disiplinler arası bağlantı kurarak, görerek, yaşayarak ve sorgulayarak öğrenmelerini hedefliyoruz. Gezimize katılan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.