9.SINIF VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

26 Eylül 2019

9.SINIF VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

9. sınıflar Veli Bilgilendirme Toplantısı 20.09.2019 tarihinde gerçekleştirildi.
Lise Yöneticimiz Sinem Beken’in "9.Sınıf Akademik İşleyiş ve Bilgilendirme Sunumu’’ ile başlayan toplantımız, okulumuzda yürütülen “Ulusal ve Uluslararası Projeler” ilgili Danışman Öğretmenlerimizin velilerimizi bilgilendirmesiyle devam etti.

Kapanış konuşması ve 9. Sınıf Öğretmenlerimizin tanıtılmasının ardından velilerimiz, okulumuzun sergi alanında bulunan kulüp ve uygulanacak uluslararası programların stantlarını ziyaret ederek bilgi aldılar. Rehber Öğretmen ve Sınıf Öğretmenlerinin veliler ile bir araya gelerek yaptıkları birebir görüşmeler ile toplantımız son buldu. Katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.