ANADOLU VE FEN LİSEMİZDE ÖĞRENCİ VE VELİ GÖRÜŞMELERİ BİREYSEL OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLDİ

06 Kasım 2020

Eskişehir Gelişim Okulları lise kademesi sınıf öğretmenleri, akademik takip öğretmenleri ve rehberlik biriminin ortaklığıyla öğrenci ve velilerle bireysel görüşmeler gerçekleştirildi. Pandemi nedeniyle gerekli önlemler alınarak yapılan görüşmelerde 9 ve 10.sınıf öğrencilerimizin defterleri ve ilgili kaynakları da sınıf öğretmenleri tarafından kontrol edildi. Akademik takip öğretmenlerimizle bir araya gelen 11 ve 12.sınıf öğrencilerimiz, belirli bir hedef doğrultusunda akademik çalışma defterleri üzerinde planlama yaptılar. Rehber öğretmenlerimizin akademik ve sosyal süreç hakkında bilgilendirme yapıp, değerlendirmelerde bulunduğu görüşmelere gelen velilerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarı dolu bir dönem diliyoruz.