ANKARA ÜNİVERSİTE GEZİSİ

02 Kasım 2018

ANKARA ÜNİVERSİTE GEZİSİ

1 Kasım Perşembe günü 10. 11. ve 12. Sınıf öğrencilerimiz için kariyer planlama, mesleki rehberlik çalışmaları kapsamında üniversiteleri, bölümlerini tanımak ve sağlayacağı imkanlar konusunda bilgi edinmek amacıyla Rehber Öğretmenimiz Eftal Üleş tarafından Ankara Üniversiteleri Tanıtım Gezisi yapılmıştır. Rehber Öğretmenimiz Nihan Tezgeç`in de eşliğinde Bilkent, ODTÜ ve TOBB Üniversitelerini ziyaret eden öğrencilerimiz, üniversitenin tanıtım rehberleri tarafından okulun akademik ve sosyal yaşamı hakkında bilgilendirildiler. Öğrencilerimiz de ODTÜ`de düzenlenen eğitim fuarında bölümler hakkında bilgi edinmek için kurulmuş stantları gezme fırsatı buldu. Ziyaretimiz esnasında üniversitelerde öğrenim görmekte olan mezunlarımızla da bir araya gelerek sohbet etme fırsatı yakaladık.