ANKARA ÜNİVERSİTELERİ TANITIM GEZİSİ

06 Kasım 2019

ANKARA ÜNİVERSİTELERİ TANITIM GEZİSİ

1 Kasım Cuma günü,10. ve 11. sınıf öğrencilerimizin üniversiteleri daha yakından tanımaları, bölümler hakkında bilgi edinmeleri, meslek ve kariyer planlamalarında daha bilinçli seçim yapmaları amacıyla oluşturulan; Kariyer Planlama ve Mesleki Rehberlik Çalışmaları`mız, Ankara üniversiteleri tanıtım gezisiyle başlamıştır.

Rehber öğretmeni Ceyda Dörtköşe önderliğinde düzenlenen; Ankara Üniversiteler Tanıtım Gezisi; 11. sınıfların rehber öğretmeni Eftal Üleş eşliğinde gerçekleştirildi. TOBB, ODTÜ ve Bilkent Üniversitelerini ziyaret eden öğrencilerimiz, üniversite yetkililerinden okulların akademik ve sosyal imkanları, yurt dışı çalışmaları, burs imkanları gibi birçok konuda detaylı bilgi alırken aynı zamanda eğitim ortamlarını, spor ve sosyal tesislerini görme şansı yakaladı.

Ziyaret edilen üniversitelerde; öğrenim gören mezunlarımız tarafından karşılanmak da ayrıca bizi gururlandırdı.