‘’ANLAYIŞ İLE DİNLEMENİN BÜYÜSÜ’’ ADLI EVEBEYN ATÖLYE ÇALIŞMALARI

27 Kasım 2019

‘’ANLAYIŞ İLE DİNLEMENİN BÜYÜSÜ’’ ADLI EVEBEYN ATÖLYE ÇALIŞMALARI

Okulumuz lise kademesi rehberlik biriminin önderliğinde yürütülen çocuk-evebeyn iletişim becerilerini geliştirmeyi hedefleyen ‘’Anlayış ile Dinlemenin Büyüsü’’ adlı atölye çalışmalarımız, 19 Ekim- 9 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir. Etkili Anne Baba Okulu sertifikalı eğitmeni Dilşad İyigün tarafından verilen bu uygulamalı eğitimde; çocuklarımızla iletişim kurarken onlara ulaşmak yerine aramıza duvar ören iletişim engellerini tanımak, ‘’Etkin Dinleme Yöntemi’’ ile tanışarak çocuklarımızın kendi sorununa kendi çözümünü bulmasına destek olmak, çocuklarımızı doğru anlamak ve doğru iletişim kurmak gibi önemli noktalar üzerinde durulmuştur. Son derece yararlı ve etkili çalışmalarını velilerimiz ve bizlerle paylaşan eğitmen Dilşad İyigün’e, katılımları ve çalışmaya olan ilgileriyle velilerimize çok teşekkür ediyoruz. ‘’Anlayış ile Dinlemenin Büyüsü’’ adlı evebeyn atölye çalışmalarımız aralık ayı boyunca devam edecektir.