ATAMIZI SAYGI VE ÖZLEMLE ANDIK

11 Kasım 2020

ATAMIZI SAYGI VE ÖZLEMLE ANDIK

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir." diyen Ata`mızı görmeden ama onu anlayarak geçirdiğimiz bir 10 Kasım daha yaşadık.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da saat 09.05`i gösterdiğinde saygı ve özlemle Ata`mızı andık. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın ardından 10. sınıf öğrencilerimizden Yağmur Çetin, Nazlı Eylül Diler ve Can Kaan Yazgan’ın okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerinin önderliğinde gerçekleştirilen ‘’Ata’ma Mektup’’ etkinliğinde yazdıkları mektup ve şiirlerini okumasının sonrasında 9. Sınıf öğrencilerimiz tarafından sergilenen oratoryo gösterisi izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Törende görev alan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.