ATLANTIC PASIFIC MATEMATİK LİGİNDE DÜNYA BİRİNCİSİYİZ

30 Kasım 2018

ATLANTIC PASIFIC MATEMATİK LİGİNDE DÜNYA BİRİNCİSİYİZ

Gelişim Okulları Matematik öğretmenleri olarak yeni sınav sistemiyle birlikte Matematik becerisini oldukça etkin kullanan bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu bağlamda öğrencilerimizin katılabileceği, yeni sınav sisteminin soru anlayışıyla uyum sağlayan ve dünya genelinde geçerliliği olan yarışma ve sınavları araştırıyoruz.

Tüm dünyadaki lise öğrencilerinin katılabildiği Atlantic Pasific Matematik Ligi yarışması Kasım – Nisan ayları arasında gerçekleşen 6 aşamalı bir sınav olup Trigonometri, Geometri ve Cebir konularını içermektedir. Kasım ayında ilk aşaması gerçekleşen uluslararası bu sınavda birinci olmuş bulunmaktayız.

Tüm öğrencilerimizi ve Matematik öğretmenlerimizi bu büyük başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.