BAŞÖĞRETMEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`ÜN İZİNDEN İLERLEYEN ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN

29 Kasım 2019

BAŞÖĞRETMEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`ÜN İZİNDEN İLERLEYEN ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN

 Öğretmenler Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Lise okul başkanlarımız tarafından sabah çiçeklerle karşılanan öğretmenlerimizi sonrasında Kurucumuz Erdal Şahbaz lise, ortaokul, ilkokul ve anaokulu kademelerinde ziyaret ederek öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladı. Lise öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Öğretmenler Günü etkinlikleri oldukça renkli geçti.

10.sınıf öğrencimiz Hava Dilara Avşar’ın öğretmenlerimiz için hazırladığı konuşmayla başlayan program 11.sınıf öğrencilerimizin vals gösterisi ile devam etti. Dans öğretmenimiz Hilal Tan önderliğinde hazırlanan zumba gösterisi programa eğlence kattı. Öğrencilerimiz tarafından öğretmenlerimize hazırlanan karakalem, photoshop, kaligrafi ve akrostiş çalışmaları görülmeye değerdi.
Programın sonunda geleneksel hale getirilen oscar ödül töreni gerçekleştirildi. Ödül alan öğretmenlerimiz öğrencilerimizin akrostiş çalışmalarıyla açıklandı. Programımız 2019-2020 yılı öğretmen oscarlarının takdim edilmesinin ardından okulumuzun müzik grubunun konseriyle sona erdi. Programda görevli olan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.