BEN SENDEN SONRA EKSİĞİM

10 Kasım 2022

BEN SENDEN SONRA EKSİĞİM

Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 84. yıldönümünde saygıyla anıldı.

Okulumuz bahçesinde 09.05’te bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı ile başlayan anma törenimiz 9.sınıf öğrencilerinin oratoryosu ve dans kulübü öğrencilerinin zeybek gösterisinin ardından öğrenci ve öğretmenlerimizin Atatürk büstüne çiçek koymaları ile devam etti.

Okulumuz “Çok Amaçlı Salonu”nda Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih ve Müzik öğretmenlerimiz liderliğinde hazırlanan, ortaokul ve lise öğrencilerimize iki ayrı seansta sunulan “Ben Senden Sonra Eksiğim” gösterimi izleyenlere oldukça duygulu anlar yaşattı. Atatürk’ün anılarından, sevdiği şarkılardan ve son anlarından kesitlerin sunulduğu gösterimle törenimiz son buldu.