BİLİNEN VE BİLİNMEYEN YÖNLERİYLE AHMET HAMDİ TANPINAR

09 Şubat 2021

BİLİNEN VE BİLİNMEYEN YÖNLERİYLE AHMET HAMDİ TANPINAR

Büyük yazar ve şair Ahmet Hamdi Tanpınar vefatının 59. yıl dönümünde anıldı. Öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımıyla online platformda yapılan söyleşi okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Tuğçe Soyat moderatörlüğünde, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Şahin’in katılımı ile gerçekleşti. Prof. Dr. İbrahim Şahin, Ahmet Hamdi Tanpınar’ın bilinmeyen yönlerini anlattı, Ahmet Hamdi Tanpınar üzerinden edebiyata ve sanata yönelik bakış açılarına değindi. Ahmet Hamdi Tanpınar’ın şairlik, yazarlık ve araştırmacılık yönleri anlatan Şahin, öğrencilerimizin Türk ve Dünya klasiklerini kesinlikle okumaları gerekliliğine değindi. Söyleşi velilerimizin ve öğrencilerimizin soruları ile son buldu. Başta Prof. Dr. İbrahim Şahin’e, söyleşiye katılan veli, öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.