BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ TANITIM SUNUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

11 Şubat 2020

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ TANITIM SUNUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bu yıl Boğaziçi Üniversitesi Tanıtım Ofisi`nin Eskişehir de ilkini düzenlediği "Boğaziçi üniversitesi Tanıtım Sunumu"  okulumuzda 3 Şubat Pazartesi günü gerçekleştirildi.

Boğaziçi Üniversitesi Tanıtım Koordinatörü Dr. Sevgi Kesim Güven tarafından yapılan sunumla, okulun akademik ve sosyal imkanları, yurt dışı çalışmaları, yan dal ve çift ana dal uygulamaları, konaklama imkanları gibi birçok konuda öğrencilerimiz detaylı bilgi edindiler. Sunum sonrasında ise öğrencilerimizin soruları yanıtlandı.
Başta Boğaziçi Üniversitesi Tanıtım Ofisi`ne, sunumuyla bizi bilgilendiren Üniversitesi Tanıtım Koordinatörü Dr. Sevgi Kesim Güven`e, organizasyonu sağlayan üniversite Tanıtım Görevlisi Çeşminaz Eser`e ve de öğrencilik deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşan Bilgisayar Mühendisliği 4. Sınıf öğrencisi Anıl Seyrek`e teşekkür ederiz.