ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA VE ÇANAKKALE ZAFERİNİ KUTLAMA HAFTASI

19 Mart 2019

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA VE ÇANAKKALE ZAFERİNİ KUTLAMA HAFTASI

"Çanakkale Şehitlerini Anma Ve Çanakkale Zaferi"ni Kutlama haftası okulumuzun tüm kademelerinde çeşitli etkinliklerle devam ediyor.
Tarih öğretmenimiz Durdu Özen’in Çanakkale Zaferi’ni tüm yönleriyle ele alan konuşmasının ardından lise öğrencilerimiz tarafından hazırlanan drama ve konser etkinliği oldukça duygusal anlar yaşattı.
Yemek esnasında görevli öğrencilerimizin dağıttığı üzüm hoşafı ve kuru ekmek Çanakkale Zaferi’nin hangi şartlarda kazanıldığının tüm öğrencilerimiz tarafından anlaşılmasını sağladı.
Çanakkale Zaferi ile ilgili duygularını anı defterlerinde paylaşan öğrencilerimiz öğle aralarında ve teneffüslerde Çanakkale türkülerini dinleyerek okulun çeşitli mekanlarındaki fotoğraf sergilerini inceleyip tarihi yakından öğrenme fırsatı buldular.

İlkokul öğrencilerimizin lisedeki büyüklerine; lise öğrencilerimizin de ilkokuldaki kardeşlerine Çanakkale`de yaşanmış hikayeleri anlatmaları görülmeye değerdi. Hafta boyunca devam edecek olan etkinliklerin düzenlenmesinde görev alan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.